• head_banner
  • head_banner

Zhuomeng bil | Liten varme for å nyte den varme nye reiseopplevelsen.

《Zhuomeng bil | Liten varme for å nyte den varme nye reiseopplevelsen.》

 

 

Minor Heat, som markerer den offisielle debuten for midtsommer. I denne stadig varmere sesongen tar Zhuomeng biler med deg for å møte den varme utfordringen, for din reiseeskorte.
Selv om det ikke er den varmeste sesongen av året, har været med høy temperatur, høy varme og høy luftfuktighet begynt å dukke opp. I dette miljøet forstår Zhuomeng Automotive ditt ønske og behov for komfortabel reise. Med suveren teknologi og banebrytende teknologi har vi laget en serie utmerkede bildeler for deg, for eksempel klimaanleggfilter, kondensator, kjølemiddelrør, klimaanlegg, væskelagringstank og annet tilbehør for å sikre at du fortsatt kan nyte en kjølig , komfortabel og trygg kjøreopplevelse i den varme sommeren.
Dag varm bil air condition kjøler ikke hvordan du gjør? Med "to-touch fire-trinns undersøkelsesmetoden" er kjølingen rask og drivstoffbesparende.
Sommeren kommer, hvis bilklimaanlegget ikke er nyttig, sitter det rett og slett på dampbåten, for om vinteren er alle åpen varm luft, og det er ingen klimaanleggoppvarming, men varmen fra motoren overføres til bilen gjennom viften, men sommeren er annerledes, må vi ha kald luft, møte bilen air condition er ikke kjøling hvordan du gjør?
Hvorfor avkjøles ikke klimaanlegget?
Generelt er kjølesystemet defekt, og bilens kjølesystem består av kompressorer, kondensatorer og vifter, etc., noe som fører til hovedårsaken til ikke-kjøling, generelt kompressorproblemet.
To, to touch fire-trinns etterforskningsmetode
(1) To-berøringsmetode
Faktisk er bilklimaanlegg vanligvis forbundet med to rør, høytrykksrør for klimaanlegg og lavtrykksrør, hvis du ikke forstår det, kan du åpne panseret, finne "H" og "L"-logoen til de to rørene. være, hvor "H" representerer høytrykksrøret, "L" representerer lavtrykksrøret.
På dette tidspunktet trenger vi bare å berøre de to rørene med hendene. Når bilen starter og klimaanlegget er slått på, kan du kjenne temperaturen på de to med hendene:
1, air condition lavtrykksrør: kjøleeffekten er god, vil gi en kald følelse, men også dryppende vann.
2, air condition høyt trykk pipe: på dette tidspunktet med hånden vil finne temperaturen er høy, det er en varm følelse.
Hvis høy- og lavtrykksrøret ikke har ovennevnte fenomen, kan det direkte bedømmes at bilens klimaanlegg ikke har fungert. Bruk deretter følgende "firetrinnsmetode" for å sjekke.
(2) Fire-trinns undersøkelsesmetode
Først vil du finne ut hvorfor klimaanlegget ikke kjøler? Hvis de to ovennevnte rørene ikke har den tilsvarende temperaturen, startes klimaanlegget på dette tidspunktet, og sugekoppen til den generelle kompressoren roterer ikke.
Det første trinnet er å oppdage kjølemediet: kjølemediet er et stoff som overfører varme gjennom fordampning og kondensering. Hvis kjølemediet er borte, er det vanligvis ikke nedkjølt på dette tidspunktet. Fjern den først hvis det ikke er noe problem med kjølemediet. Gå så ned.
Det andre trinnet, sjekk om kompressorsikringen er intakt? Vi fant kretsskjemaer på panseret, alle merket på kinesisk; Ta den ut og se om den er ødelagt. Hvis ikke, gå ned.
Det tredje trinnet, sjekk om kompressorreléet fungerer normalt, hvis det er bedømt? Vi kan erstatte samme type relé for å teste, etter endring, start klimaanlegget, hvis det fortsatt ikke er nyttig, er reléet ikke ødelagt, hvis det begynner å avkjøles, er det ødelagt.
Det fjerde trinnet, sjekk om klimaanleggets trykkbryter er normal: vi kan bruke en liten ledning til å teste, trekk først ut beskyttelsesdekselet til klimaanleggets trykkbryter, og bruk deretter de to endene av den lille ledningen for å koble sammen de to kontaktene på trykkbryteren, hvis tilkoblet, fungerer kompressorens sugekopp normalt, noe som indikerer at trykkbryteren er et problem.
For det tredje, rask nedkjøling og drivstoffbesparende metode
1, sommer bil ikke stoppe i soleksponering, etter parkering, kan de fire sidevinduet glass ikke være alle lukket, og etterlater et lite gap for å la bilen ventilasjon. På denne måten kan bilen begynne å kjøle ned klimaanlegget, og spare drivstoff.
2, ikke blås klimaanlegget mot deg selv, den riktige måten er å heve luftutløpet, kald luft synker, slik at menneskekroppen kan øke hastigheten for å nyte kjøleeffekten.
3, når du parkerer, kan ikke først slå av klimaanlegget, og først slå av klimaanlegget og deretter slå av brannen, ellers vil det øke drivstofforbruket og føre til motorproblemer.
Produktene til Zhuomeng Automobile har gått gjennom streng høytemperaturtesting, enten det er i motorytelse, klimaanleggs kjøleeffekt, eller i interiørmaterialet med høy temperaturmotstand og miljøvern, streber vi etter å oppnå det ultimate. Selv i møte med den ekstreme varmen av mindre varme, kan tilbehøret vårt opprettholde stabil ytelse, og gir en pålitelig garanti for reisen din.
Samtidig har Zhuomeng Automobile også et profesjonelt ettersalgsserviceteam. I denne varme sesongen, er vi klare til å gi deg intim service, svare på spørsmålene dine i prosessen med bruk, vil vi være den raskeste hastigheten, den beste kvaliteten på tjenesten, for deg å løse problemet, slik at du reiser uten bekymringer.
Under Minor Heat er solen varm, men selskapet med Zhuomeng-biler vil bringe deg litt kjølig. Å velge Zhuomeng-bil er å velge livskvalitet, en vedvarende jakt på komfort og sikkerhet. La oss nyte den nye opplevelsen av varme reiser sammen denne sommeren.

Zhuo Meng Shanghai Auto Co., Ltd. er forpliktet til å selge MG&MAUXS bildeler velkommen til å kjøpe.

竖版极简西瓜小暑促销宣传海报


Innleggstid: Jul-06-2024